Kontakt oss

4000 4881

pratec@pratec.no

Bestillinger: ordre@pratec.no

VIRKSOMHETEN

Bygningen 1

 
PRATEC GROUP ApS er et skandinavisk handelshus, som ble etablert i 2007 - en videreføring av PRAMAC GROUP Scandinavia ApS. PRATEC NORGE AS er lokalisert i Halden og leverer hele produkt-programmet til det norske markedet via vårt landsdekkende forhandlernettverk. Selskabet er privateid og har hovedkvarter i Fredericia, Danmark.

Vi selger et bredt spekter innen PRAMAC strømaggregater 1-3360 kVA, LIFTER håndteringsmateriell,  TEA elektriske taljer og WORTEX nedsenkbare lensepumper.

Vårt sortiment består utelukkende av produkter fra seriøse produsenter, som sikrer sluttbrukeren et produkt som holder til profesjonelle arbeidsoppgaver.

PRATEC NORGE AS verdier er bygget på seriøsitet, kvalitet og service, både når det gjelder våre samarbeidspartnere, teknisk rådgivning, leveringsdyktighet og reklamasjonsbehandling.

Våre medarbeidere står til tjeneste for vårt forhandlernettverk slik at sluttbrukeren skal få den service de behøver og fortjener.
 
Du er velkommen til å ta kontakt med oss om mulighet til å bli forhandler eller for å bli henvist til nærmeste forhandler.